fbpx

System Specialist / ICT-asiantuntija

System specialist rekry

Audio Friends Oy eli Audience First on suomalainen asiantuntijaorganisaatio, jonka liiketoiminnan pääidea on kehittää ratkaisuja asiakaskokemuksen parantamiseen. Suunnittelemme ja myymme julkisiin tiloihin, erilaisiin liikepaikkoihin ja ravintoloihin tarkoitettuja taustamusiikki-, äänimainos-, tuoksumarkkinointi ja laite- / kuvaratkaisuja. Olemme n. 10 henkilön tiimi ja työskentelemme Helsingissä Huopalahden juna-aseman vieressä olevissa toimitiloissa. Olemme hurtin huumorin omaavia aikuisia, jokainen oman alueensa ammattilaisia ja valmiita tarttumaan toimeen kuin toimeen.

Tehtävät

Yrityksemme toimiala on ainutlaatuinen ja siksi haemme työyhteisömme täydennykseksi, vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen ICT-asiantuntijaa vastaamaan yrityksen tietojärjestelmien toimivuudesta.

Valittavan henkilön tehtävänä on vastata yrityksen palvelujärjestelmien ohjelmistoista ja IT-järjestelmien ylläpidosta ja lisenssinhallinnasta. Muita tehtäviä ovat mm. tekninen tuki ja neuvonta, yrityksen tarjoamien palveluiden ja teknisten ratkaisujen hallinta, yrityksen soittolaitteiden hallinta ja valmistus, sisäinen it-tuki, varastonhallinta sekä yrityksen ohjelmisto- ja ICT-kumppaneiden yhteyshenkilönä toimiminen, help desk -puhelinpäivystys sekä osallistuminen muutosprojekteihin.

Vaatimukset

Toivomme osaamista mm. seuraavista osa-alueista:

  • Linux: CentOS, Debian/Ubuntu, PostgreSQL, web-palvelimet, bash-skriptit, OpenVPN, Icecast2, virtualisointi (KVM/libvirt, Qemu, Xen)
  • Python (2.7.x)
  • Office 365
  • Windows 10/11, verkkolevyt (SMB)
  • Verkko-osaaminen (VLAN, Smart-kytkinhallinta HPe OfficeConnect)
  • NAS

Valittavalla henkilöllä tulee olla vähintään 2. asteen ammattitutkinto sekä perustiedot äänentoistosta. Kielitaitovaatimuksia on erinomainen suomen kieli, muiden kielten hallinta on plussaa. Toivomme, että hakijoilla on ajokortti, asevelvollisuus suoritettu/vapautettu sekä valmius tehdä vuorollaan help desk -päivystystä.

Mikäli henkilö on vielä näiden yllä mainittujen lisäksi pitkäpinnainen, järjestelmällinen ja hyvällä huumorilla varustettu työntekijä, jolla löytyy oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta on hän sopiva joukkoomme.

Yrityksemme tarjoaa aitiopaikan media-alan kehityksessä, mukavan työyhteisön tuen, kilpailukykyisen palkan ja edut. Työ alkaa viimeistään 1.6.2022, aikaisemminkin jos mahdollista.

Yhteydenotto ja hakeminen

Hakuaikana tiedusteluihin vastaa arkisin klo 09:00 – 11:00, Paavo Mölsä, +358 40 900 2826. Sähköpostilla tiedustelut jeanette.weurlander@toneco.fi

Kuvalliset hakemukset ja CV:t palkkatoiveineen lähetetään viimeistään 15.5.2022 sähköpostilla osoitteeseen jeanette.weurlander@toneco.fi Huomioithan, että haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuaikana.