fbpx

Tuoksulaitteet

ScentPOP

ScentPOP tuoksuautomaatti on täydellinen laite, kun haluat saada parempia tuloksia tuote-esittelyistä. Se soveltuu mainiosti myös erilaisten automaattien ja kioskien yhteyteen. Laite voidaan helposti integroida olemassa oleviin myyntitelineisiin tai vastaaviin. Lisävarusteena saatavan akkutelineen avulla ScentPOP on asennettavissa magneettien avulla esimerkiksi metallisten tuotehyllyjen alle. Järjestelmä käyttää erityisiä valintasi mukaisella tuoksulla ladattuja tuoksupatruunoita. Nämä patruunat on helppo vaihtaa tarvittaessa, jotta voit käyttää erilaisia tuoksuja, esimerkiksi vuodenaikojen mukaan.

Tekniset tiedot

ScentWave

ScentWave on ihanteellinen järjestelmä luomaan haluttu tuoksu mihin tahansa ympäristöön. ScentWave käyttää kuiva-ilma teknologiaa, joka vapauttaa aromit ilman suihkeita, ponnekaasuja tai lämmitystä. Laitteeseen voidaan ohjelmoida tuoksun voimakkuus sekä käyntiajat 24-tunnin ajastimella. Näin saadaan varmistettua se, että laite toimii silloin kuin sinä haluat.

ScentWave – laiterunkoon asennetaan erityinen kasetti, johon on tallennettu valitsemasi tuoksu. Kasetti kestää noin 1 – 1 ½ kuukautta ja se on helppo vaihtaa. Tarvittaessa voit käyttää myös erilaisia tuoksuja, esimerkiksi vuodenaikojen mukaan.

Tekniset tiedot

ScentDirect

ScentDirect käyttää uutta kuivahaihtumistekniikkaa, joka muuttaa nesteen nanopartikkeleiksi ja sitä kautta täydellisen kuivaksi höyryksi, ilman lämmitystä. Koska ympäristöön ei ruiskuteta mitään nesteitä eikä kuumentamalla tehtyjä höyryjä, ei ScentDirect jätä jäämiä pinnoille tai tuotteisiin.

ScentDirect-tuoksulaitteet on suunniteltu toimimaan niin taloudellisesti kuin mahdollista. Järjestelmä käyttää eteeristä öljyä, jonka säiliö on vaivatonta vaihtaa. Säiliön kesto on jopa 3 – 4 kuukautta.

Tekniset tiedot

ScentStream

ScentStream on ihanteellinen ratkaisu, jos haluat kattaa tuoksuilla suurempia tiloja. ScentStream käyttää uutta kuivahaihtumistekniikkaa, joka muuttaa nesteen nanopartikkeleiksi ja sitä kautta täydellisen kuivaksi höyryksi, ilman lämmitystä. Koska ympäristöön ei ruiskuteta mitään nesteitä eikä kuumentamalla tehtyjä höyryjä, ei ScentStream jätä jäämiä pinnoille tai tuotteisiin.

ScentStream-tuoksulaitteet liitetään suoraan ilmanvaihtojärjestelmään yrityksesi tiloissa. Laite voidaan helposti konfiguroida mukaan sinun liiketiloihisi säädettävän tuoksun intensiteetin ja ajastuksen avulla.

Tekniset tiedot