fbpx

Scent First - Tuoksumarkkinointi liiketilaan

TUOKSUILLA TUNTEITA JA VIIHTYVYYTTÄ

Tuoksumarkkinoinnilla vaikutat asiakkaittesi tunteisiin ja luot positiivisia muistijälkiä. Scent First -tuoksupalvelulla luot miellyttävän ja myyntiä edistävän ilmapiirin. Asiakkaasi viihtyy hyvän tuoksuisessa ympäristössä pidempään!​

Miksi?

Mainonta- ja markkinointipanostuksista yli 80% käytetään kuvalliseen viestintään, vaikka tutkimukset osoittavat meidän muistavan jopa 75% kaikista päivän aikana kokemistamme tunteista tuoksuina!

Scent First palvelulla saat:

Tuoksut osaksi brändiäsi?

Käyttökohteita

Tuoksuja voidaan käyttää turvallisesti missä tilassa tahansa. Tyypillisiä tuoksumarkkinoinnin kohteita ovat myymälät ja toimitilat sekä harrastuspaikat. Luo myymälääsi oma persoonallinen tuoksu ja muodosta asiakkaillesi muistijälki, joka muistuttaa tuotteistasi ja palveluistasi.

Oikein valitulla tuoksulla lisäät yrityksesi ja brändisi arvoa, luot täydellisen tunnelman asiakkaillesi ja erotut kilpailijoistasi.

Tuoksuja

Tuoksu-luettelossamme on vain muutamia esimerkkejä sadoista tuoksuistamme. Tuoksuilla saat luotua tunnelmaa, tilan tuntua ja markkinointiasi tukevaa korostusta. Jokaiseen tilaan ja tilanteeseen löydetään oikea tuoksu. Oikein valitulla tuoksulla voit lisätä yrityksesi ja brändisi arvoa, luoda täydellisen tunnelman asiakkaillesi ja erottua kilpailijoistasi.

Katso tuoksuvalikoimamme alla olevasta napista:

ScentAir

ScentAir on maailmanlaajuinen toimija. Sen patentoitu teknologia ja arvostettu osaaminen auttaa menestymään markkinoinnissa ja antaa uusia mahdollisuuksia yrityksille luoda ainutlaatuisia ympäristöjä. ScentAir´n tuotteilla on käyttäjiä 105 maassa ja yhteensä yli 80 000 jatkuvasti käytössä olevaa asennusta. 

Tuhansien asennettujen järjestelmien tuomalla kokemuksella voimme todeta kyseessä olevan turvallinen ja tehokas keino luoda tunnelmaa sekä parantaa asiakaskokemusta.

Laitteet

Tuoreita tuoksuja

Luonnon tuoksuja

Kukkatuoksuja

Makeita tuoksuja

Hedelmäisiä tuoksuja

Leipomotuoksuja